BEDSTE NYE JUL TEMA ONLINE SLOTS 2020

Julen er lige rundt om hjørnet, og uanset hvad der sker, vi er fast besluttet på at forbruge tonsvis af honningkager mænd, pakke gaver, og dreje hjulene på vores foretrukne online slots. Og heldig for os, der er en række nye engagerende titler dedikeret til alt, hvad vi elsker ved den mest vidunderlige tid på året. Her har du det: 10 bedste splinternye slots med juletema for at komme ind i den festlige ånd i 2020!

1. EPISK FERIE FEST

Hvis du ikke bare kan hoppe på flyet og flyve til Vegas, men gerne vil tilbringe denne jul i Vegas, tilbyder RTG dig muligheden for at deltage i Epic Holiday Party og udnytte den festlige atmosfære i City of Lights, der handler om opgraderingerne – ligesom fabelagtig Vegas selv!

Væk fra det sædvanlige sneklædte landskab, spillere tilbydes en lidt anden version af julemanden, smukkere og nipper til en signaturcocktail omgivet af charmerende babes. 533 gitteret er forbedret med 243 måder at vinde og 4 forskellige spil niveauer, så du kan bestemme størrelsen af udbetalinger. Jo højere dine indsatser, de heftigere præmier du kan forvente – du er den, der bestemmer, om du vil være berettiget til Mini, Minor, Major eller Grand jackpot værd $50, $250, $1.000 eller $5.000 henholdsvis.

Der er to Wililds i spillet, en Wildild og en multiplikation Wildild. Wildild er en sæk fuld af mønter og kan vises på hjul to, tre eller fire. Det kan erstatte alle andre ikoner undtagen scatter (juletræ) og vilde multiplikator. Sidstnævnte er en snekugle, der kun vises på den midterste hjul. Landing mindst tre scatters vil aktivere gratis spins, der også kan genudløses. Under gratis spins falder alle lavbetalende ikoner væk, hvilket giver dig chancen for at vinde rigtig stort.

2.JULETRÆ

christmas-tree-sandt-lab-image21606829892Perhaps de mest originale udgivelse, juletræ er skabt af TrueLab Spil i samarbejde med Yggdrasil og dens YG Master program. Den unikke gitter kommer i form af et træ pyntet med farverige gaver og klynge betaler. Sjovet begynder, når mindst 5 matchende symboler opretter forbindelse til hinanden via kanter, mens flere klynger landede på samme tid leverer kumulative gevinster. Vindende klynger forsvinder fra hjulene og giver plads til nye ikoner og nye kaskader, der fortsætter, indtil der ikke vises flere triumferende klynger.

Efter 3 eller flere kaskader vil spillerne være vidne til et af de tre mirakler: gratis spins, væddemålsgevinst eller gevinstmultiplikator. En legende snemand viser vilde lav – og medium-betalende symboler ved at kaste snebolde ind i dem, mens en pludselig snestorm kan feje banen med op til 9 mystiske symboler, der omdannes til almindelige ikoner eller wilds. Gratis spins er en del af Miracle plot, og under funktionen øger hver kaskade den progressive multiplikator med 1..

3.TAG JULEMANDENS BUTIK

Betsoft kommer med en stor id? – hvorfor vente på julemandens gaver, hvis du bare kan rane hans butik og tage hvad du vil? Hvis du ikke har noget imod at være skurken, så tag sikkert på den spændende rejse fuld af SNO.globe udbetalinger og Ornament bomber, der detonerer hver 10 Gratis spins. Se her.

Nyd fordybende 3D-grafik og en 5 .4 hjuls layout med 75 linjer til at ramme dine vindende kombinationer. Hold øje med Julemandens slæde ikoner lander på hjulene – der vil tildele dig 15 gratis runder for at undslippe og holde alle byttet for dig selv. I øvrigt tilbyder dette spil Buy-Funktionen, der giver dig mulighed for at købe ind i gratis spins-bonusen og kontrollere, hvor mange wililds du kan se pr.

FERIE SPIRITUS

holiday-spirits-image31606829911ebene .er Scrooge og hans gamle forretningspartner Jacob Marley kom til live i denne 3-hjuls klassiker, der kun har 5 Gevinstlinjer, men Play n’ Go har fyldt den med ekstra funktioner. Alle symboler kan fremstå som en stak, mens Joakim er wildild og kan lide at give væk multiplikatorer for at øge dine gevinster. Han er ofte besøgt af spøgelser julen fortid, nutid og fremtid (Åh ja, de findes!), der bruger deres beføjelser til at garantere spillerne en sejr.

Særlige Gevinstspin udløses ved at lande to stablede hjul med det samme symbol og få tildelt en multiplikator på et ikke-vindende spin. Reel 3 vil bare holde re-spinning indtil en spiller får en sejr! Hvert spøgelse har forskellige intentioner, og hvis den, der er ansvarlig for Julefortiden, vil reducere multiplikatoren med hvert spin, vil julens Fremtids spøgelse øge det op til 10x, mens den tildelte multiplikator holder sig på plads under Winin Spins af julegave. Derudover er der også en chance for at udløse Ebene ,ers

HO HO KONTANTER

Ho Ho Cash er tema omkring de vigtigste egenskaber ved Glædelig Jul-peberkagerhuse, magiske snemænd, og selvfølgelig gaver værd at spinde. Dette 5-hjuls slot lavet af Nucleus Gaming er et godt valg for LO.-rollers, da de kan begynde at spille med kun $0,20 per spin på 10 ti faste linjer, mens den maksimale indsats er sat til $10. Ovennævnte honningkager huse er wild og kan erstatte alle andre symboler bortset fra spredte symboler, som er glade snemænd, at tildele 5, 7 eller 9 gratis spins, når tre, fire eller fem af dem vises på skærmen.

Hvis du er en af de spillere, der ikke kan lide at vente, kan du drage fordel af Buy – Funktionen, der gør præcis, hvad der står på tin-giver dig mulighed for at købe ind i bonusen med 10 Gratis spins. Nå, vær klar til at betale for dette privilegium 100 your din indsats, men på den lyse side vil hvert Bonuskøbsikon, der vises på hjul 2 og 4, reducere omkostningerne ved funktionen med et tilfældigt beløb mellem $0,20 og $2. Spillet indeholder også en klassisk Head and Tails gamble funktion, hvor du vende en mønt for en chance for at fordoble dine gevinster.

4.SANTA RIGDOM

Denne 5-hjuls 20-line Jul e .travagan .a sno Winnings vinderchancer, bogstaveligt talt. Julemanden er ægte, og hans Sæk er fuld af farverige gaver og fantastiske ekstra funktioner. Spillere har en chance for at låse en ekstra hjul op og fortsætte deres spændende rejse på tværs af et 6 .5 gitter udstyret med 50 gevinstlinjer.

Kortspil har forbedret Santa Rigdomme med Pilen Spor, der er fyldt op med vindende kombinationer, og du kan få op til syv pile, der kommer med den udvidede nettet, betale begge veje vinder, og nogle virkelig lækre godbidder. For eksempel, fire pile vil tildele 5 gratis spins og tilføje Julegave symboler, fem pile, vil gøre disse præsenterer stablet, seks pile vil gøre dem til 2×2 Mega symboler, og endelig er der syv pile på magisk vis at forvandle dem til Kolossale 3×3 gaver. Mere end det leverer hver pil yderligere gratis runder.

5.IC VINDER

Hvis du kan lide RTGS 6-hjuls slots og en traditionel hvid jul, så er IC Winsins præcis, hvad du leder efter! En masse sne, kølig luft, fantastisk dyreliv og et 644 spillefelt, der har plads nok til 4096 måder at vinde – gør dig klar til masser af gratis spins forbedret med tilfældige multiplies og enestående oplevelse i selskab med isbjørne, snetigre og luskede ulve.

Lejrbålet er wildild, mens spillets logo spiller rollen som en scatter, der vises på alle hjul undtagen hjul 1. Jo flere scatters du rammer, jo flere gratis runder får du, men fire er bare gode til at nyde 12 bonusspins, hver kommer med en tilfældig multiplikator på op til 7!! Og her er den rigtige kicker: på ethvert ikke-vindende spin i basisspillet kan du udløse en garanteret Re-Spin-gevinst med en Multiplikatorfunktion! Det vil udløse igen, indtil du får din sejr-et kirsebær på toppen, hvilket er svært at modstå.

6.FRYSNING KLASSIKERE

frysning-classics-booming-spil-image41606829930Booming Games har pænt pakket godt elskede saftige frugter ind i magien i smukke vinterdage. Denne 5 .3 slot kommer med 20 ikke-faste betalingslinjer og et imponerende væddemål, der starter ved $0.20 a spin og går op til $200. Lækker kirsebær, forfriskende vandmeloner, søde blommer, og iskolde blå syvere dekoreret med guld – alle bringe heftig udbetalinger, især når den rammer hjulene i stakke af tre. Spillere kan regne med altid eftertragtede gratis spins, der også kan blive retriggered, samt på spændingen og kuldegysninger af en gamble funktion. Se her.

7.CHRISTMAS CAROL MEGA MEGAYS ™

Fans af Mega !ays,, Pragmatic Play har en særlig oplevelse for dig! Ligesom Spille n’ Go classic, Christmas Carol Megaways ™ er baseret på den berømte roman af Charles Dickens, men er drevet af en sofistikeret reel mekanik i stand til at generere op til 200,704 måder at vinde på tværs af en 8×6 nettet.

Punters kan vinde op til 20,000 bet bet og nyde selskabet med de tre Julespøgelser, de fulde fordele ved Tumbling-funktionen og masser af gratis spins boostet af Generøse multiplikatorer. Gratis runder kan udløses ubegrænset igen-det er hvad ægte jul er! Denne fantastiske historie leveres med to ekstraudstyr-Ante Bet og køb Gratis Spins – den første giver dig mulighed for at fordoble dine chancer for at ramme funktionen, mens den anden mulighed giver dig mulighed for at købe funktionen til 100x din nuværende indsats.

8.JULEGAVE RUSH

En mere klassisk 3-reeler, denne gang skabt af Habanero, der lader dig springe ind i den vidunderlige verden af en hyggelig lille by, hvor ærefrygtindgydende gaver er skjult under hvert juletræ i hvert hjem. Nudge-funktionen, der aktiveres af gevinster på midterlinjen, er det søde sted i dette slot. Hjulene fortsætter med at skubbe, indtil der ikke er nogen vindende kombinationer tilbage, og spillere, der er heldige at låse op for tre linjer, får en højere multiplikator med hver følgende nudge. Inpatient slot buffs kan også aktivere Buy-funktionen til blot at købe en nudge på hvert spin